Frågor & Svar

Hur lång är leveranstiden?
Svar: Beställningar inkomna innan  kl 14.00 skickas normalt samma dag (ej helger) med leverans dagen efter. Ibland kan leveranstiden bli några dagar längre beorende på andra faktorer och postens hantering. Vi använder också DHL som leverantör och då ca 2-5 dagars leveranstid.. Om ingen leverans har skett inom en vecka så skicka mail/meddelande eller ring 0702775840.

Retur / Ånger?
Om du vill ångra ett köp i obruten förpackning så skicka tillbaka produkterna till följande adress: PlayLek i Karlskoga, Frödingsvägen 14, 691 37 KARLSKOGA
Bifoga ordernummer och/eller namn så vi vet vem det kommer ifrån. Vid byte av produkt så kontakta oss först så vi har den produkt du vill byta till i lager.

Skadad eller felaktig vara ?
Vid fel på en vara så kontakta oss så löser vi det omgående.

Är bilarna av metall?
Alla 1 och 2-pack bilar är av metall om inget annat anges, lastbilar och MegaSize/DeLux är delvis eller helt i plast, dock av mycket hög kvalitet då Mattel är tillverkare (Mattel är företaget bakom Barbie, Fisher Price, Hot Wheels mm).

Hur mycket kostar frakten?
Från 36 kr beroende på valt fraktsätt, exakt summa räknas fram automatiskt i kassan (exempel med PostNord 36 kr är ca en disney cars bil = 100gram osv)  Se mer information i leveransvilkor i menyn till vänster.

Kan jag hämta beställningen hos er i Karlskoga?
Ja/Nej. Vi har ingen butik utan bara beställningar på internet men det går att lägga en beställning och betala som vanligt och sedan hämta på kontoret i Karlskoga efter överenskommelse så tar vi bort frakten i efterhand (justerar innan den är aktiverad hos Klarna).

Kan jag ringa och beställa?
Svar: Nej vi kan inte ta beställningar via telefon och vi föredrar beställning via hemsidan så det är lätt att adresser osv. blir fel på telefon. Telefon 0702775840 ca 08-00-18.00.

 

Kan ni ta hem andra bilar än de som finns på sidan?
Svar: Vi kan få fram nästan alla utgivna bilar och lämnar prisförslag och leveranstid inom fåtal dagar så får kunden ta ställning till om det är av intresse.

 

Får jag byta en beställd vara?
Ja, i obruten förpackning och inom 14 dagar men ring eller skicka ett mail så kommer vi fram till en bra lösning, vi följer alltid minst distansavtalslagen.  Efter 14 dagar tillåter vi många gånger ånger eller byte i upp till 6 månader under förutsättning att vi inte har gjort prissänkning på aktuell vara samt att varan ska vara i oskadad förpackning men kontakta oss alltid först. Vårt mål är att alla kunder ska vara nöjda.

 

Är kortbetalningarna säkra?
Svar: Kortbetalningarna görs i 128 bitars kryptering och vi är anslutna till Payson betalväxel och använder 3D-Secure samt Klarna.

 

 

Vi svarar snabbt på alla frågor via telefon, mail eller via formuläret i menyn. Alla synpunkter är viktiga.

 

Produkter
Övrigt