Frågor & Svar

Hur lång är leveranstiden?
Svar: Beställningar inkomna innan  kl 14.00 skickas normalt samma dag (ej helger) med leverans dagen efter. Ibland kan leveranstiden bli några dagar längre beorende på andra faktorer och postens hantering. Om ingen leverans har skett inom en vecka så ring 0702775840.

Retur / Ånger?
Om du vill ångra ett köp i obruten förpackning så skicka tillbaka produkterna till följande adress: PlayLek i Karlskoga, Knut Wistrands väg 2a vpl bv, 691 41 KARLSKOGA
Bifoga ordernummer och/eller namn så vi vet vem det kommer ifrån. Vid byte av produkt så kontakta oss först så vi har den produkt du vill byta till i lager.

Skadad eller felaktig vara ?
Vid fel på en vara så kontakta oss så löser vi det omgående.

Är bilarna av metall?
Alla 1 och 2-pack bilar är av metall om inget annat anges, lastbilar och MegaSize/DeLux är delvis eller helt i plast, dock av mycket hög kvalitet då Mattel är tillverkare (Mattel är företaget bakom Barbie, Fisher Price mm).

 

Hur mycket kostar frakten?
29 kr - 79 kr, exakt summa räknas fram automatiskt i kassan (29 kr är ca en bil = 100gram, över 1 kg = 79 kr oavsett max vikt. Beställningar 100 - 2000 gram skickas med Posten Varubrev och är delvis språningsbara. På ett fåtal produkter tillkommer 5 kr i fraktavgift så i dessa fall kan frakten bli mer än 79 kr. Se mer information i leveransvilkor i menyn till vänster.

 

Kan jag ringa och beställa?
Svar: Ja/Nej, det går bra men vi kan inte ta beställningar med kortbetalning via telefon och vi föredrar beställning via hemsidan så det är lätt att adresser osv. blir fel på telefon. Telefon 0702775840 ca 08-00-16.00.

 

Kan ni ta hem andra bilar än de som finns på sidan?
Svar: Vi kan få fram nästan alla utgivna bilar och lämnar prisförslag och leveranstid inom fåtal dagar så får kunden ta ställning till om det är av intresse.

 

Får jag byta en beställd vara?
Ja, i obruten förpackning och inom 14 dagar men ring eller skicka ett mail så kommer vi fram till en bra lösning, vi följer alltid minst distansavtalslagen.  Efter 14 dagar tillåter vi många gånger ånger eller byte i upp till 6 månader under förutsättning att vi inte har gjort prissänkning på aktuell vara samt att varan ska vara i oskadad förpackning men kontakta oss alltid först. Vårt mål är att alla kunder ska vara nöjda.

 

Är kortbetalningarna säkra?
Svar: Kortbetalningarna görs i 128 bitars kryptering och vi är anslutna till Nets betalväxel och använder 3D-Secure.

 

 

Kom ihåg, vi svarar snabbt på alla frågor via telefon, mail eller via formuläret i menyn. Alla synpunkter är viktiga.

 

Produkter
Övrigt